Topp merkevarekvalitet online Nike Mercurial Vapor XII PRO fotballsko

Posted by admin 26. Sep 2018 0 Comment(s)

Som verdens nummer én sport har fotball mange fans rundt om i verden. Og for å spille et bedre fotballnivå på banen, så er en profesjonell fotballsko avgjørende. Nike fotballsko har alltid blitt elsket av fans, og lanserte også mange serier og stiler, her er noen anbefalte for alle.

Den første: nike vapor xii pro elite fg
ugg damp 12 elite fg øvre vevd med Flyknit fly, mer lett og luftgjennomtrengelighet, kombinert med "-struktur 360 'er låst til vristen stoff, limt welt pakke, hele yttersålen hælen låsende inn i ett, slik at hele Ytelsen til de doble skoene er veldig bra, og den kan bedre fullføre de tekniske bevegelsene og utøve sin egen hastighetsfordel.

 

Fordi "360-strukturen" også gjør at skoens sål passer mer i yttersålen, forbedrer kraftig evnen til å starte og akselerere. Yttersålen har et eget design og brukes med pilespiker for å gi spillerne mer enestående hastighet og berøringsytelse. 2018 Nike Mercurial Vapor XII PRO FG Fotballsko bla gronn

Den andre ledd: nike damp 12 elite njr ag-pro
Fotballsko nike mercurial vapor xii elite njr ag-pro er Nike's topp støvler til Neymar. Flyknit strikketøyet er utstyrt med 360 graders øvre teknologi for mer komfort og fotgjengerevne. Øvre har en hevet stripe med fin tekstur som gir ballen en bedre ytelse.
Og denne sneakeren bruker også ACC-teknologi, med all-weather-ytelse. AG-PRO forfoten bruker en hul konisk spiker for forbedret smidighet, midt er en "V" formet stud for bedre oppstart. 2018 Nike Mercurial Vapor XII PRO FG Fotballsko Orange

Tredje ledd: Nike damp 12 pro nyr ag-pro
Skolegemet med populær design, kan duktilitet justeres i henhold til foten; overlær ved hjelp av mikro-vevet teknologi, ikke bare for å redusere vekten av sko, men også passe foten. Sammen med ACC-teknologien kan spillerne opprettholde ytelsen selv i regnvær.

ugg damp 12 pro NJR ag-pro s AG yttersåle med spiker med en "mennesker" -formet utforming for å øke hastigheten på støvelen ytelse, og yttersålen eller bruk podular blokken demping teknologien, kan også avlaste trykkfoten.

 

Fjerde: nike vaporx 12 academy tf
ugg vaporx 12 Academy tf vamp Nike Hud-teknologi, med fleksibilitet og holdbarhet av pakken, øvre kule friksjon deler også tilsatt visse randfremspring, en bedre følelse av ballen, men også å kontrollere erte bedre.
Rundt flaten yttersåle design ved hjelp av segmentert, karakterisert ved at fremre del av foten "mennesker" -formet løfte pigg og skift start, med variabelt volum, bakre seksjon er "en" type klamp, for å forbedre flere stopp og støtte effekt. 2018 Nike Mercurial Vapor XII TF Fotballsko bla hvit

Femte: nike vaporx 12 pro tf
Øvre er laget av stoff og matchet med lavt integrerte sokker, som garanterer åndbarhet og komfort, samtidig som det gir overlegen slitasje, i tillegg til den beskyttende utformingen av tåen og HyperScreen 3D-teknologien. Bra for spillere å gi en solid passform og ekstraordinær berøringsopplevelse på banen.
ugg vaporx 12 pro-TF TF brutte spiker brukt yttersåle og forfoten med en "V" formet pigger, forbedret grep ved start, etter at håndflaten er "a" formet pigger utformet slik at spillerne i driften Gi stabilitet i retning av forandring.